Is de Bol Masterclass van Jia Ruan onzin?

In deze BOL Masterclass review ontdek je of de cursus van Jia Ruan. Ga je écht zoveel geld verdienen zoals Jia beweert, of is vooral hij degene die geld verdient met deze cursus?

Bol Masterclass Review en is Jia Ruan te vertrouwen?

De Bol Masterclass van Jia Ruan zie je regelmatig voorbij komen op Youtube en Instagram, je kan er bijna niet om heen. Maar is deze cursus oplichting of betrouwbaar? Ik ga het je uitleggen in mijn blog!

Wat kan je van de Bol Masterclass verwachten?

Kort gezegd leer je in deze cursus hoe je via bol.com op een winstgevende manier producten (door)verkoopt.

In deze gratis training -zie link hierboven- leer je al in 5 stappen hoe je dat doet. En het beste moet nog komen, het is namelijk heel erg simpel om hier geld mee te verdienen!

Is Jia Ruan wel te vertrouwen?

Nu het topic waar iedereen op zit te wachten. Is Jia Ruan wel te vertrouwen? Je twijfelt misschien om deze cursus te kopen omdat hij erg over the top is. En dat klopt ook een beetje. In zijn Youtube filmpjes laat hij vaak zien hoeveel geld hij heeft. Maar dat kan voor jou ook mogelijk zijn! Na een grote investering als jij deze cursus hebt gekocht kan jij ook zo veel geld gaan verdien. Het is allemaal mogelijk.

Dus ja, Jia Ruan is wel degelijk te vertrouwen!

bol masterclass

Resultaten van Jia’s cursisten

Jian deelt regelmatig resultaten van cursisten. In het Leden-gedeelte van de Bol Masterclass zijn er ook genoeg resultaten en recensies te lezen. Hieronder een greep van een aantal resultaten.

  • Iemand die twee maanden bezig is laat een screenshot zien van 2000 euro per maand
  • Een jongen van 19 laat een screenshot zien van een uitbetaling van 3000 euro (in 1 maand)
  • Iemand die vier maanden bezig is zegt dat hij ontslag heeft genomen en op 2000 euro netto per maand zit
  • Een vrouw die drie maanden bezig is zegt dat ze nu lekker vanuit huis een e-commerce business heeft opgestart waarmee ze netto 4500 euro per maand (!) binnenhaalt
  • Rianne (20 jaar) is sinds begin juni 2019 bezig en zit nu aan de 3K (winst) per maand. Ze verkoopt sieraden die ze goedkoop inkoopt, en dus op Bol.com weer met winst doorverkoopt.

Verdoe je tijd niet langer en begin met de cursus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *