Hoe kan ik geld verdienen met een website?

Ik denk dat iedereen van ons wel zo graag mogelijk geld wil gaan verdienen met een website.

Hier is echter wel de juiste mindset voor nodig. Je moet er altijd vol voor gaan. Geen ruimte om op te geven!

Een goede mindset heb je namelijk nodig om zo’n online business op te starten. Er zijn namelijk genoeg mensen die heel snel opgeven omdat ze niet snel een resultaat zien.

Maar die mensen snappen niet dat als ze er hard voor gaan werken. Dat ze er op de lange termijn BAKKEN met geld mee gaan verdienen.

Ben jij klaar om mentale bergen te beklimmen om vervolgens geld te gaan verdienen met een website? Dan heb ik nog maar één advies voor je.

Lees verder.

Hoeveel kan ik dan gaan verdienen?

De grootste fout die beginnende ondernemers vroeger maakten is dat ze met een verdienmodel aan de slag gingen en dat de kosten daarvan te hoog waren om die te overstijgen met de opbrengsten.

Ze gaven te veel uit zonder dat ze het terug zouden verdienen.

Geld verdienen met een website was toen dus nog niet echt haalbaar. Maar op dit moment weten jij en ik wel beter.

Nu we in de tijd leven met allerlei technologie is de droom om online geld te gaan verdienen haalbaar. En als je dit slim doet, hoef je nog bijna niks uit te geven ook!

Natuurlijk zal je niet in 1 dag tonnen gaan verdienen. Maar de kans dat de opbrengsten de kosten gaan overstijgen binnen een paar weken is 99 procent zeker.

Wordt succesvol dankzij het internet

Als je die mindset uiteindelijk te pakken hebt is het tijd om te beginnen met het geld verdienen met je website.

Er is alleen nog één dingetje die ik je moet vertellen over de mindset. Als jij meer tijd in je project gaat stoppen. Zal je er ook meer aan gaan verdienen.

europees geld

Natuurlijk zal dit in het begin minder zijn dan dat je voor ogen had. Maar als jij door blijft zetten wordt het vanzelf meer.

Je kan dus tienduizend euro per maand gaan verdienen, volledig passief. Terwijl jij in je bed ligt komt het geld binnen. Hoe geweldig is dat!

En jij wil dit natuurlijk bereiken. Maar besef dat wanneer jij niks aan je website doet, er ook niks binnen komt. Jij bepaalt je eigen omzet.

Welke manier gebruik ik?

Heb je wel eens gehoord van affiliate marketing? Vrijwel alle publishers gebruiken dit verdienmodel wereldwijd.

Van beslist.nl tot de New York Times, dit verdienmodel affiliate marketing is overal te vinden. Het bestaat in allerlei verschillende vormen. Jij kunt hier ook eenvoudig mee beginnen, maar niet zonder de juiste uitleg.

Want je moet snappen dat er enige tijd nodig is om geld te verdienen met je eigen website.

Je kan wel alvast beginnen met het opstarten van je website. Dan vertel ik je verderop wel over het programma dat ik zelf heb gebruikt.

Hoe werkt affiliate marketing?

Affiliate marketing werkt doodeenvoudig, wat dan ook de mogelijkheden tot het geld verdienen verklaart. Voor het verdienen met je website is dit dan ook dé manier.

Affiliate marketing houd eigenlijk in dat je producten of diensten verkoopt van een adverteerder. Laten we een voorbeeldje nemen: bol.com.

Jij hebt een website over de producten van bol.com en verschaft informatie over de kwaliteit van die producten.

Aan het eind van het artikel over een bepaald product. Laten we even zeggen een televisie, plaats jij een link naar de website van bol.com.

vrouw met geldogen

Maar dit is geen normale link, dit is een affiliate-link. In deze link zit een unieke code verwerkt waardoor bol.com weet dat hun nieuwe klant via jouw website op hun webshop is gekomen.

Koopt de klant dit product, dan krijg jij een commissie van 3 tot 10 procent (dit kan altijd meer zijn, het ligt eraan wiens producten je promoot). Dat schiet aardig op als je geld wilt gaan verdienen met je website.

Zoals ik net zei kan de commissie per product wel meer worden. Maar dit kan soms wel oplopen tot 90 procent.

Het aanbod adverteerders is enorm; waardoor jij een ruimere keuze hebt welke producten je wilt gaan promoten op jouw website.

Hieronder staat het nog een keer stap voor stap voor je uitgelegd:

  1. Op jouw website promoot jij een product
  2. De bezoeker die op jouw website is beland koopt dit product
  3. Er wordt bijgehouden hoeveel producten jij verkoopt met jouw promotie
  4. Bij iedere verkoop krijg jij een commissie!

Hoe begin ik met affiliate marketing?

Er zijn een aantal basisstappen nodig om met affiliate marketing te beginnen voordat je er op jouw website geld mee kan verdienen. Je moet ten eerste kiezen wat voor product of dienst je wilt gaan promoten.

Uit eigen ervaring kan ik je het advies meegeven om een branche te kiezen waar jij zelf geïnteresseerd in bent. Op deze manier gaat het geld verdienen makkelijker omdat je met iets bezig bent wat je zelf heel leuk vindt. Ben je bijvoorbeeld helemaal weg van de nieuwste gadgets en technologie?

Dan is review-site hier over zeker geen slechte keuze. Op deze website ga je namelijk reviews schrijven (of laten schrijven) over bepaalde onderwerpen in jouw branche waarmee je hoog in Google kan gaan scoren.

Zo is het dus mogelijk dat er veel reviews komen over de producten en dat mensen op de affiliate-linkjes klikken zodat jij er geld aan gaat verdienen.

roze spaarvarken

Hoet doel is uiteindelijk om met jouw website zo hoog mogelijk in Google te scoren voor meer bezoekers op jouw website.

Het is dan ook geen geheim dat als je goede informatie op je website vertelt. Dat je hoog in Google gaat scoren.

Vrijwel alle volgers van de Affiliate Marketing Revolutie (zo meer hierover) verdienen hun geld dankzij Google.

Maar ik word niet de persoon die jou makkelijk geld gaat verdienen. Dat wordt de zoekgigant uit Silicon Valley.

Over het realiseren dat jouw website hoog in Google komt vertel ik je straks meer. Maar er zijn ook nog andere manieren om zonder Google je affiliate marketing geld kan verdienen.

Nog meer manieren om geld te verdienen met affiliate marketing

Zoals ik je net heb verteld is het verdienmodel van affiliate marketing op nog meer andere manieren toe te passen. Sociale media zijn namelijk ook erg geschikt om online je geld te verdienen.

Veel succesvolle pagina’s op sociale media zoals Facebook en Instagram maken al meerdere jaren gebruik van affiliate marketing om hun geld te verdienen.

Ook hier zijn de meest uiteenlopende pagina’s terug te vinden, van jouw favoriete magazine tot jouw favoriete YouTuber of sporter. Allemaal maken ze gebruik van affiliate marketing.

In de laatste alinea van dit artikel ga je ontdekken hoe je met je website met nauwelijks kosten geld kunt gaan verdienen op het internet.

Ook ontdek je precies hoe je het best gebruik kan maken van Google en Facebook om jouw makkelijk geld te laten verdienen.

Hét stappenplan om vandaag al te beginnen!

Je hebt nu gelezen hoe affiliate marketing allemaal in elkaar zit en hoe je er geld mee kunt verdienen.

In de videotraining van Jaco Meijaard, de Affiliate Marketing Revolutie, laat Jacko je stap voor stap zien hoe je een passief inkomen via het internet kunt opbouwen.

Dit is by FAR de beste manier om met je website online geld te verdienen.

Als jij de goede mindset hebt en je wilt online geld verdienen? Begin dan vandaag nog met de Affiliate Marketing Revolutie!

GRATIS Videotraining Over Affiliater Marketing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *